tirsdag den 15. juli 2014

Konverteret til ny tro...

Min ferie er i fuld gang ... Og det er min nye livsstil også. Som nævnt for noget tid siden, så er jeg "konverteret til 5:2 troen" og... Ja, jeg må jo indrømme, at det virker ;)
Jeg er gået skridtet videre, og er nu i gang med at faste i 72 timer... Nogen ryster på hovedet og siger, at jeg ikke er rigtig klog... Andre ved hvad jeg taler om, når jeg siger, at det skulle være sundt. Ikke hver uge... Ikke hver måned... Men måske en enkelt gang om året. Er du interesseret i at læse om de helbredsmæssige gevinster ved de 72 timers faste, så se mere her. 
Jeg er vant til at faste 36 timer med 500 kalorier... Så jeg synes faktisk også det første døgn var hårdt!! Men udholdeligt ;) Jeg havde forberedt nogle projekter, som skulle holde mine tanker fra maden. I går fik jeg malet til den store guldmedalje! I dag er det rengøringen herhjemme, og i morgen... Ja, i morgen, da skal jeg planlægge, hvad jeg skal belønne mig selv med, når jeg forhåbentlig når frem til kl 21 uden at have voldtaget mit køleskab!! Tanken går på 10 mandler og en smule Skyr med Akaciehonning bare for at belønne min søde tand, som nok er den af os to der lider mest!!
Jeg har det fint... Maven rumler, men det er ikke slemt. Jeg drikker masser af lækker te og så en masse vand. Kaffen er droppet, da jeg ikke er vildt god til kaffe uden mælk...
Kryds fingre for at jeg klarer de næste 33 timer lige så godt som de foregående 39 ;)

Vil du se hvad det endte med med alt den malen i går, så kigger du bare lige her eller måske også her ;)

1 kommentar: