Mine malerier

Et lille udpluk af de malerier jeg i tidens løb har lavet. Skulle du være interesseret i at købe et af dem, så er du velkommen til at kontakte mig ;o) 

Lidt nye høns er der kommet til efter en lang pause hvor jeg synes det er knebet lidt med tiden. Disse to motiver har spøgt lidt i noget tid, så du skulle de ud. Jeg håber I synes om dem ;-) 

"Hans og Høns" er 60x50 cm.
Pris 600 kr. 
Jeg skal forsøge at tage et andet billede hvor hele motivet er med ;-) 

"Hønen med Guldægget er 40x80 cm. Ægget er malet med guldmaling der skinner helt vildt flot og ligesom forandrer sig lidt efter hvilken vinkel man kigger på maleriet på. Baggrunden er spartlet med mat sort maling sammen med den blanke maling og jeg er TOSSET med den effekt. Det gør at den ser ru ud og kontrasten mellem baggrund og guldægget er vildt go' - synes jeg ;-) 
Pris 600 kr. 


En lille eftertænksom Piphøns...
 Den består af 5 individuelle lærreder i 2 forskellige mål: 15x15 og 10x10
SOLGT

Nyeste maleri, som kan hænge præcis den vej man har lyst til
"Pip på hjernen" (100x100 cm) pris 1200kr.


Høne med sine æg. Det ene er allerede på vej ud i verden. Str. 40x50 cm. SOLGT


"Color bird". Str 120x40. Pris 800krBestillingsarbejde. 80x80 cm. SOLGT

Nyeste Piphøns. Mål 30x30cm. Små bogstaver danner ordet YUMMI!!
TIL SALG for 200 kr.

Et kik ind i fuglekassen.... Hvad laver de mon derinde...?
Mål 150x120cm
Pris 1600 kr.


Bestillingsarbejde
Mål: 90x120 cm. SOLGT

Maleri af mor og to børn sammen med deres kat er bestillingsarbejde. 
Mål: 90X120 cm. SOLGT
 Katten Mille der lige har spist sin fisk... 

Min kollega bestilte et maleri af sin familie - inkl. hund. Det endte med dette ;o) 
Mål: 150x120 (mener jeg at huske) SOLGT

Hun bestilte også denne elefant som efterfølgende har ført til endnu en elefant..... 
Mål 90X120 SOLGT

Dette er så den nyeste elefant der nu hænger på min væg i stuen. 
Teksten siger "The elephants are the largest living land animals on earth today"
Til salg for 1200 kr. 

Så kom der da lidt ugler igen ;o) 
De er solgt men bestillinger modtages gerne (20x20 cm hver)

"BIRDIE" 
Mål: 120 x 150 cm
Afgået ved døden... Så den er ikke længere eksisterende...

"Birdie" er det største maleri jeg har lavet til nu. Lærredet måler 120 X 150 cm. Jeg har brugt en del maling i dette maleri og det danner ligesom en overflade der ser tyk og måske ikke helt tør ud. Folk skal derfor altid hen og røre ved det. "Birdie" er en glad bette fugl der ELSKER blomster og derfor får et saligt udtryk i øjnene på blomsterengen.


"Sombra"
100 x 100 cm
Mit spartlede maleri der danner et ansigt.. Jeg er tovlig med dette maleri ;-)
2200 kr.

 "PIPHANS"
Som det hænger her måler det 24 x 31,5 cm i alt
(Til salg for 400 kr.)

"Piphans" er lavet på 5 lærreder i 3 forskellige størrelser og tykkelser. Den ene halvdel er malet som om han står tættere på end den anden. Jeg synes ligesom det giver en 3D-effekt som jeg godt kan lide om som jeg har brugt igen i andre malerier. Han er malet i skrappe farver og er vel bare en fantasifugl - selvom jeg lider af en KÆMPE fuglefobi... UUUUhhhhh.... Godt han ikke kan flyve... (PRIS 400 KR.)

 "UGLER"
Som de hænger her måler de 53 cm i højden og 59 cm i bredden
(Ikke til salg - men tager gerne imod bestillinger)
Min uglefamilie har jeg lavet da jeg fik 3 uglepuder forærende. Jeg manglede ligesom noget til væggen over min sofa og så måtte jeg bare forevige uglerne på et par lærreder. De er som "Piphans" malet på 3 lærreder i forskellige størrelser og tykkelser - god effekt ;o) Elsker de ugler - he he...

 "AMBIENTE"
Hver træklods måler 7 x 24,5 cm
(Til salg for 150 kr.) 

"Ambiente" er spansk og betyder "Miljø". Et lille hyggeligt hus med en lille kat i vinduet. Det er malet på to træklodser, der kan stå eller man kan vælge at hænge dem op med klæbepuder. Der mangler en lille knast lige hvor førhåndtaget er så der er et naturligt hul. God effekt. 

"SNEMÆND"
Mål: 30 x 30 cm
(Til salg for 250 kr.)

Jeg ved ikke helt hvad der er med de snemænd... Men glade er de :oD. Bare et lille hyggeligt maleri jeg fik skabt på "Kreative Dage" i Fredericia i 2009

(Hænger hos min fætter - men tager gerne imod bestillinger)
UPS - han blev da vist ramt lige på hatten... Din bandit ;o) 

"SIMONE"
(Ikke til salg)
Min datter, Simone. Tja... hvad skal jeg sige... (elsker dig min skat)

"CALIENTE"
Mål: 50 x 70 cm
(Til salg for 600 kr.)
"Caliente" er spansk og betyder "varmt" eller "hedt". Da Spanien er en stor del af vores liv har jeg malet en lille spansk by - øde - på grund af varmen. Svedne grønne marker og varm brændt jord... blandet med lidt hav, blå himmel og sol... Mmmmmm SPANIEN. Nuestro segundo país ;o) 

"MODER JORD"
Mål: 100 x 100 cm
(Til salg for 1800 kr. Indrammet i sølvramme)
"Moder Jord" måler 100X100 cm. Himmel, jord, hav og luft... Fede farver - synes jeg :o)

"IN MY DREAMS"
Mål: 20 x 20 cm
(Til salg for 200 kr. Indrammet i sølvramme)
"In my dreams" er lavet med en teknik hvor jeg har brugt en frygtelig masse vand. Jeg satte et par tilfældige klatter (grøn, pink og gul) på et lærred. Hældte en masse vand på og brugte min hårtørrer til at få vand og maling til at løbe sammen ud over lærredet. Det gav nogle sjove mønstre og en hel del forskellige nuancer. En masse små drømme der summer rundt inde i hendes glade hoved ;o)

"IMAGINACIONES Y SUEÑOS"
Mål: 35 x 120 cm
(Til salg for 700 kr.)
"Imaginaciones y sueños" er spansk og betyder "fantasier og drømme". Jeg tror det fik de navn fordi vi, mine børn og jeg, havde det stående på gulvet i stuen da det var tørt. Pludselig siger Nico "Jeg kan se en ørn" og han viste mig hvordan nogle tilfældige linjer dannet af maling og vand dannede ørnen. Pludselig kunne vi alle tre finde forskellige figurer. En hest, en dame med meget stort underbid, en kat, en søhest, en sæl ... og ikke mindst et underligt tydeligt halvt ansigt - som egentlig er lidt spooky... Men det er sjovt at man bliver ved med at finde figurer i noget som ikke skulle forestille noget...

"DET INDRE BARN"
Mål: 35 x 120 cm
(Ikke til salg)
 "Det indre barn" startede med at jeg skulle eksperimentere med noget perlemorsmaling der gav nogle super fede nuancer. Det stod hurtigt klart for mig, at det kom til at ligne et forhæng. Da jeg var færdig med at "lege" lignede det jo ikke rigtig noget andet end... striber. Så lavede jeg den lille gut der gemmer sig bag forhænget (min personlighed) og kigger genert frem ud mod seeren. Det endte med at blive det maleri der har betydet mest for mig. Det har været med på flere messer og folk bliver altid overraskede når de får øje på "Det indre barn" der titter frem. Og så ELSKER jeg jo bare blåt... og det må man sige at dette maleri er...

"THE 7TH HEAVEN"
Mål: 30 x 40 cm
(Ikke til salg)
Egentlig bare et forsøg på at lave nogle "mosaikfelter" ud af materialet 3D-effekt fra Xcolorhobby. Det giver super fede effekter og er nemt at arbejde med. Det tørrer hurtigt at man kan blande det op med maling så massen bliver den farve man ønsker det. Jeg har brugt metalbogstaver i "LOVE" som er presset ned i 3D-effekten. 

"KASSEMENNESKET"
Mål: 60 x 80 cm
Endnu ikke færdigt
Hmmm... Ja dette skulle så ende med at blive til "Kassemennesket". Jeg har som før brugt 3D-effekt fra Xcolorhobby. Jeg smurte et godt lag på lærredet og dannede så mine felter ved at trække enden af penslen igennem massen. Nu er felterne så malet og meningen er vel egentlig, at jeg i nogle felter vil male nogle tanker som jeg render rundt med og som bare skal UD. God terapi ;o) Men hvem ved - måske ender det med noget helt andet... Det er jo også det der gør det sjovt, ikk...??8 kommentarer:

 1. De er fede! Savner dog at du skriver str. på dem der er til salg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig - Det arbejder jeg lige på og får dem opdateret i løbet af weekenden ;o) Kig forbi igen - du er velkommen ;o)

   Hilsen Charlotte

   Slet
 2. Hm...kunne købe dem alle ! Men det første og så det med det indre barn - de er dog HELT magiske !!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare dygtig til at male.
  Det har jeg altid drømt om at lære...

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Vildt vildt flotte billeder :) Du er god!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina ;) jeg elsker at male...

   Slet
 5. Sikke en masse flotte malerier.. Rigtig mange af dem er lige mig... men desvære ikke noget min mand vil syntes om.... :-(

  SvarSlet