Eeeeiiii - altså nu skal I lige have opskriften på kiksekagen som Jørgen lavede den anden dag :-) Den kan varmt anbefales.
3 pastueriserede æg
125 gram kakao
200 gram flormelis
250 gram palmin
225 gram firkantede vanille kiks (Vi fandt dem i SUPER SPAR)
Æg, flormelis og kakao piskes sammen (vi brugte elpiskeren). Palminen smeltes over svag varme og afkøles let. Den afkølede palmin piskes sammen med kakaomassen (vi tilsatte lidt ad gangen og brugte stadig elpiskeren).
Prøv den... MMMMmmmmmm den smager så de små nakkehår rejser sig ;-) God fornøjelse
3 pastueriserede æg
125 gram kakao
200 gram flormelis
250 gram palmin
225 gram firkantede vanille kiks (Vi fandt dem i SUPER SPAR)
Æg, flormelis og kakao piskes sammen (vi brugte elpiskeren). Palminen smeltes over svag varme og afkøles let. Den afkølede palmin piskes sammen med kakaomassen (vi tilsatte lidt ad gangen og brugte stadig elpiskeren).
I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse (den er VIRKELIG klæbrig) skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse.
Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.
Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske. F.eks. lidt reven skal af en ikke sprøjtet appelsin, lidt Baileys, lidt stærk kaffe....
Prøv den... MMMMmmmmmm den smager så de små nakkehår rejser sig ;-) God fornøjelse
Ooooh can I invite myself for coffee? :)
SvarSletHi Susi, Sure you can. You realy have to try this one :-))))
Slet