mandag den 28. januar 2013

Gamle flakoner

Har vi ikke alle arvet (eller selv lavet) flakoner fra vores bedstemødre. Jeg har i hvert fald en del derhjemme som ligger imellem mine skåle eller fade. Men se nu bare her hvad jeg har set man kan bruge dem til. Små perler syes i kanten hele vejen rundt - og VUPTI, så har vi en lille flakon der kan holde bier, fluer og andet utøj ude af saftevandet eller marmeladen til sommer... Er det ikke smart ;o)
Så det er bare om at komme i gang, for sommeren er liiiiiiiiiige ved at være på vej... Ja ok - den sidste kommentar var nok mere for at holde modet oppe hos mig selv... Trænger så vildt meget til sol og sommer... SUK...

I skal da lige have en lille griner med på vejen. Jeg er bange for, at jeg ender sådan her en dag for jeg har nok den VÆRSTE hukommelse der findes ;-)

3 kommentarer:

 1. Hej med dig søde.
  Det er vel nok utrolig sød af dig at du vil kigge efter sengetøjet i din netto.
  Men jeg har været heldig og fået to sæt i dag. Var i give og tænkte at jeg samtidig kunne kigge i netto der. Og der var lige to sæt der lå og ventede på mig.
  Det er bare så flot og jeg er en glad pige.
  Ellers tusind tak for din søde tanke.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Heeeeej Lonni, jamen den ene tjeneste er da den anden værd og det betyder jo ikke noget for lige at smutte forbi Netto :) men hvor var det godt at du fandt det :)))) håber du kommer til at sove fantastisk i nat ;)

   Knus fra Charlotte

   Slet