mandag den 13. august 2012

Hjælp søges

Jeg har længe haft en ide om at jeg gerne vil prøve at "modernisere" en sættekasse. Jeg har kigget efter en på diverse markeder men jeg synes de er vildt dyre. I weekenden var vi så lige nede i min kærestes garage hvor han opbevarer alverdens gamle møbler m.m. Sørme om han ikke også havde hele to sættekasser :o) Så nu skal jeg da prøve at sprøjtemale en af dem.
Er der nogen af jer der har erfaring med hvilken slags papir man bruger på baggrunden?? Tykt, tyndt?? Kan man bruge gavepapir eller skal det være kraftigere?? Kan man bare lime det på eller er det bedre at tapetsere det på med tapetklister?? HJÆÆÆÆLP SØGES - så kom endelig med masser af ideer. Det vil jeg sætte STOR pris på :o)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Sådan en kasse til at hænge op på væggen med små rum i til små bitte figurer eller andet godt :o)

   Slet
 2. Fik du nogensinde svar på dine spørgsmål? Hvis ja, hvad fandt du ud af?

  For jeg skal nemlig også selv i gang med en sættekasse...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frk. Struds :o) Nej desværre... Ingen hjælp var der at hente, så jeg søgte selv lidt på nettet, og nu er jeg så nået så langt at sættekassen som var LEVENDE af spindelvæv er blevet højtryksrenset og vasket med noget grundrens. Nu kommer så det sjove ;o) Jeg har købt 2 dåser hvid spraymaling i Jem & Fix (39 kr. pr. stk.) så i aften skal jeg male. Inde på Amio.dk fandt jeg en profil på Mama Lola (http://www.amioamio.com/da/butik/272/) der laver nogle FEDE sættekasser. Hun skriver at hun bruger motiver fra Børnebøger m.m. og så limer hun dem ind i sættekassen. Så det er faktisk det jeg vil prøve. Måske ikke lige børnebøger men ... jeg tænkte at jeg kunne besøge min lokale malerforretning og se om de har nogle tapetrester til salg. Og ellers kan jeg se at mange også bruger stof. Har du nogle gode ideer du kan give videre??? Hilsen Charlotte

   Slet