onsdag den 5. august 2015

Velkommen tilbage til mig....

Jeg opdagede med rædsel, at det snart er et år siden at jeg sidst har blogget... WAUW!!! Hvor blev det år lige af.... Jeg har ikke kedet mig..... Der er rent faktisk sket SÅ meget. Min datter er kommet hjem fra Spanien, hvor hun jo var i huset. Min søn er blevet student og er nu lige startet med at aftjene sin værnepligt... Min kæreste har et hus og en have som vi har KNOKLET med hele sommerferien (og længe før også)... Jamen... det er bare noget af det.

Jeg kan dog fornemme at lysten til at blogge lidt er på vej tilbage til mig igen, så lad os se om ikke det lykkedes fremad ;-)

Jeg har da også fået malet lidt i ny og næ... De nyeste malerier er mine helt nye Høns som kan ses lige her ;-)

Jeg ved ikke hvad der er med de fugle... Set ud fra at jeg er skrækslagen for fugle og alt hvad der har vinger, næb og klør..... Ja så er det jo lidt sært at det lige er blevet fugle der rumsterer når jeg finder lærred og maling frem :-) Men jeg tror nu også at vi er ved at nå der til hvor nogle andre dyr skal prøves af. Jeg har fået forespørgsler på kør... heste.... frøer.... Så nu bliver det spændende at se om der kommer noget ud af det.

På snarligt genhør ;-) 

Charlotte


2 kommentarer: