mandag den 17. februar 2014

Ene hane i hønsegården....

Hvad er sandsynligheden lige for, at man som dreng ender i en klasse på Gymnasiet, hvor der slet ikke er andre drenge!!! 21 høns... Og een hane - nemlig min søn, Nico. Nogen vil måske tænke 'feeeeeedt med alle de piger'.... Men det er altså ikke så nemt!! Lysten til at skifte spor har han da haft.... Han var tæt på, men kom så i skole en dag og da han nærmede sig klasselokalet genkendte han ikke sine klassekammerater - for de havde udråbt dagen til at være 'drengedag' og pigerne var mødt op, klædt ud som drenge ;) God stil. Og se så lige klassens nye klassebillede... Og Ja, min Nico står jo naturligvis med det meget kloge budskab, lige midt i hønsegården.... Eller skulle jeg hellere sige fødestuen ;) Sejt billede min dreng.
Til trods for vanskelighederne og den ret ensomme følelse der følger med, så er jeg bare så stolt af, at han har holdt fast i ønsket om at følge de fag der er rigtige for ham i forhold til at flytte klasse og få andre fag... Hold ud min ven, der er kun 1 år og 3 måneder tilbage ;) 


2 kommentarer:

  1. Hold op hvor er det bare et sjovt billede... Og nej man skal helst være et par stykker for at det er sjovt.

    SvarSlet
  2. Fantastisk billede :) :)

    Og så er han sku godt nok sej at holde det ud din søn - ved vores ene hane i hønsegården i vores ergo klasse har det hårdt til tider, men han holder også ud og svarer igen når vi blir FOR fnidderagtige ;)

    SvarSlet